Gélé BV – Goedkoopste Bloemengroothandel

Gélé Inkoop B.V. staat voor eenvoud. Geen omslachtige en trage verkoopprocessen, geen zogenaamde experts die bepalen wat jij wilt, maar gewoon de allerlaagste prijzen.
Al sinds 1994 staat ons inmiddels 23 jarige bedrijf bekend als de Goedkoopste bloemengroothandel van Nederland. In deze jaren hebben wij vanzelfsprekend veel geleed. Zo zijn wij in ’94 eigenlijk begonnen als lijnrijdersbedrijf. Al snel na de oprichting van ons bedrijf zijn we ook gaan inkopen voor andere lijnrijdersbedrijven. Dit is de eigenlijke start van de commissiehandel begonnen.

De goedkoopste bloemengroothandel van Nederland

Wij zijn sinds 1994 professionals in snijbloemen en planten. Wij leveren aan de bloemist, de winkelier, tuincentra en lijnrijders. Omdat wij dus al zo lang actief zijn in de bloemen is er sinds de oprichting natuurlijk veel verandert aan onze werkwijze. We nemen je even mee.

Hoe werkt het bij de goedkoopste bloemengroothandel

Wij werken volgens 3 simpele, overzichtelijke stappen.

1. Jij koopt in.
Wij gaan er vanuit dat jij de specialist bent. Óf je nou bloemist bent, lijnrijder of verantwoordelijk voor de inkoop van bloemen bij een tuincentra, jij weet wat je wil. Via onze kopersplaat koop je direct je producten in op de klok of je koopt in via de klokvoorverkoop.
Omdat jij de specialist bent, bepaal jij wat je assortiment is. Logisch toch?

2. Extra inkoop via de webshop.
Ben je nou iets vergeten of is het via de KOA (Kopen of Afstand) niet gelukt? Geen probleem. Via onze webshop kun je gemakkelijk uit duizenden producten bepalen wat jij wil.

3. Wij regelen het transport.
Nadat jouw bestelling bij ons binnen is gekomen, regelen wij de rest. We zorgen dat jouw producten, natuurlijk netjes verpakt, op de afgesproken plek terecht komen.

Daarom is Gélé BV de goedkoopste bloemengroothandel

Zoals we al aangaven, eigenlijk is het heel simpel. De veiling ben je niets verschuldigd, en je betaald daarom geen serviceheffing. Dit scheelt je al 20 euro per dag. Het enige wat je ons verschuldigd ben is de laagste commissie van Nederland.

Al vanaf slechts 6% (!) kun je bij ons terecht. Dit is logischerwijs wel afhankelijk van hoeveel je inkoopt. Heb jij bijvoorbeeld minder dan 2000 euro omzet per week, dan betaal je 8% commissie. Draai je tussen de 2000 en 5000 euro omzet per week, dan gaat de commissie naar 7,5%. Valt je omzet in het derde vlak, namelijk tussen de 5000 en 10.000 euro, dan betaal je 7% commissie. Valt jouw omzet wekelijks tussen de 10.000 en 15.000 euro, dan kun je bij Gélé BV al terecht met slechts 6,5% commissie. En alles wat boven de 15.000 euro valt, valt bij ons in de 6% commissie.

De goedkoopste bloemengroothandel

Als ondernemende bloemist of lijnrijder wil jij natuurlijk de touwtjes in handen. Grijp de controle terug en kies voor de goedkoopste bloemengroothandel van Nederland. Vul in het formulier even je naam, bedrijfsnaam, email adres en je telefoonnummer in, en wij nemen contact met je op. Er wordt logischerwijs zorgvuldig omgegaan met je contactgegevens.

Is iets niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen over onze diensten? Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bellen van 08:00 tot 16:00 uur, of mailen via info@gelebv.nl.