Commissionairs Bloemengroothandel

Als bloemist ben je, naast bloemenliefhebber, ook ondernemer. Dat betekent waarschijnlijk dat je de touwtjes in handen wilt houden. Wij hebben daar als echte Commissionairs Bloemengroothandel ons concept ook op aangepast. De gedachte waarmee wij zijn begonnen was simpel: De ondernemer/bloemist weet het best wat hij wil. Klinkt simpel, maar in de praktijk wordt het door weinig bloemengroothandels nageleefd. Via ons simpele commissiemodel bepaal je zelf wat er in jouw winkel ligt en voor welke prijs dat in je winkel komt.

Geschiedenis Commisionairs Bloemengroothandel

Gélé BV was oorspronkelijk, en dan heb je het over 1994, begonnen als lijnrijdersbedrijf. Al in de prille geschiedenis van Gélé BV zijn we bloemen gaan inkopen voor andere lijnrijdersbedrijven. Dit is uiteindelijk uitgegroeid in de Commissie Bloemengroothandel die we nu zijn.

Hoe werkt de commissie in de bloemenwereld?
Hartstikke simpel. We hebben het proces verdeeld in drie simpele te volgen stappen.

1- Jij bent specialist, jij bent de bloemist.
Je gebruikt je eigen kennis van bloemen. Je hebt geen bloemengroothandel nodig die voor jou de bloemen selecteert. Je weet wat je wil, en je weet precies wat een goede prijs is.
Je koopt in via onze kopersplaat. Direct op de klok of via de klokvoorverkoop. Simpel als dat.

2- Extra inkopen kunnen altijd via de webshop
Ben je iets vergeten of komt er een klant binnen met een spoedvraag? Volkomen begrijpelijk en dat zal nog veel vaker voorkomen.
Je kunt daarom gewoon extra bij bestellen via de webshop. Kies uit duizenden producten wat je wil.

3- Transport
Van A tot Z regelen we het transport voor je. Wanneer we je bestelling binnen krijgen, zorgen wij direct dat het daar komt, waar we hebben afgesproken.

Hoeveel commissie betaal ik dan?

Als de goedkoopste bloemengroothandel van Nederland moeten we natuurlijk ook een zeer lage commissie aanbieden.

Bij ons kun je al terecht vanaf 6%. Stapsgewijs ziet het er zo uit: Heb je minder dan 2000 euro omzet per week, dan betaal je 8% commissie. Valt je omzet tussen 2000-5000 euro? Dan betaal je 7,5% commissie. Valt je omzet tussen de 5.000 – 10.000 dan betaal je nog maar 7%. Wil je 6,5% commissie betalen, dan moet je omzet hoger zijn dan 10.000 en lager zijn dan 15.000. Wil je de eerder genoemde 6% commissie betalen, dan moet je omzet dus hoger zijn dan 15.000 euro per week.

Heb je vragen of opmerkingen of ben je al overtuigd en wil je je direct inschrijven? Vul dan onderstaand formulier in en kom in contact!