Bloemengroothandel

Bloemengroothandels bepalen vaak wat het assortiment van de bloemist of lijnrijder is. Wij vonden, in tegenstelling zoals de meer ouderwetse bloemengroothandels het doen, een bloemist prima zelf kan bepalen wat zijn of haar assortiment is. Sterker nog, wij zijn van mening dat jij de specialist bent, en niet een al dan niet gerenommeerde bloemengroothandel. Het verkoopproces van de goedkoopste bloemengroothandel van Nederland is dan ook zo ingericht, dat jij de laagste prijs hebt voor de bloemen die jij in je assortiment wilt hebben. Veel bloemengroothandels werken met prijsafspraken. Prijsafspraken met misschien wel jouw concurrent. Deze afspraken zijn natuurlijk altijd in het voordeel van de grotere bloemisten en zo heb je een concurrentienadeel waar amper tegenaan te boksen valt. Wij leggen je uit hoe het in z’n werk gaat.

Geschiedenis van onze bloemengroothandel

Omdat wij kiezen voor transparantie tonen wij ons verhaal van oprichting tot heden dan ook graag. Eigenlijk is er sinds 1994 tot nu weinig veranderd aan de missie van ons bedrijf. 23 Jaar geleden zijn we origineel begonnen als lijnrijdersbedrijf, nu is dit dus uitgegroeid tot bloemengroothandel. Al snel na de oprichting zijn wij ook bloemen gaan inkopen voor andere lijnrijdersbedrijven. Vanuit deze handel is de bloemengroothandel geboren.

Bloemengroothandel Review

Ik was opzoek naar een bloemengroothandel. Hoorde heel veel verhalen, allemaal te mooi om waar te zijn. Toen ben ik in zee gegaan met 2 grote namen.
Diverse keren teleurgesteld. Zowel over de prijzen als over de service. Niets was mogelijk, terwijl dat bij het eerste gesprek wel was beloofd.
Toen ben ik Gélé BV tegen gekomen. Het verhaal was simpel en daardoor in eerste instantie geloofwaardig.
Nu, bijna een jaar later, ben ik enorm tevreden. Ik geloof niet dat ik snel nog weg ga bij deze bloemengroothandel.

Hoe het werkt?
Het werkt simpel. Zo simpel dat het in 3 stappen is uit te leggen.

1. Jij bent de specialist. Jij koopt in.
Als je bloemist bent, heb je kennis van bloemen. Je hebt geen bloemengroothandel nodig om je te adviseren. Laat staan de bloemen te kopen voor je. Je weet wat je wil en je weet wat je ervoor wil betalen. Je koopt in via onze kopersplaat. Direct op de klok of via de klokvoorverkoop. Simpel als dat.

2. Extra inkopen via de webshop.
Heb je een onverziene spoed bestelling? Iets vergeten? Geen probleem. Koop in via de webshop. Je hebt keuze uit duizenden producten.

3. Transport.
Van A tot Z regelen we het transport voor je. Wanneer we je bestelling binnen krijgen, zorgen wij direct dat het daar komt, waar we hebben afgesproken. Netjes verpakt op de afgesproken tijd, op de afgesproken plek.

Bloemengroothandel op Commissie

Wij noemen onszelf de goedkoopste bloemengroothandel van Nederland. En dat doen we natuurlijk niet zomaar. Al vanaf 6% commissie kun je bij ons terecht. 6% maar! We leggen het kort even uit.
Heb je minder dan 2000 euro omzet per week? Dan betaal je 8% commissie. Iets meer, met 2000 – 5000? Dan betaal je 7,5%. Je betaalt 7% wanneer je omzet tussen de 5000 en 10000 euro is. En 6,5% wanneer je omzet hoger is dan 10.000 en lager is dan 15.000 euro per week. En is je omzet nog hoger, dan betaal je slechts 6% commissie.

Neem vandaag nog de touwtjes in handen.
Ben jij bloemist of lijnrijder? Jij bent de specialist. Je weet wat je nodig hebt, je weet wat je wil en je weet nog beter hoeveel je daarvoor wil en moet betalen. Vul onderstaand formulier in, slechts 5 kleine stapjes, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen over de dienstverlening van Gélé BV? Maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 16:00 uur zijn wij bereikbaar, en mailen kan naar info@gelebv.nl.